iPhone 5 

Of je nu op zoek bent naar een lederen iPhone 5 telefoon hoesje, een flip case hoesje, book style hoesje of siliconen iPhone 5 bescherming, bij Telecomparts.nl hebben wij alle iPhone 5 hoesjes en cases overzichtelijk geordend zodat je gemakkelijk kunt zoeken, en zo snel mogelijk in bezit bent van jouw siliconen, insteek, book- of flip case hoesje voor iPhone 5!

Natuurlijk zijn er ook andere iPhone 5 accessoires verkrijgbaar, zo hebben wij verschillende iPhone 5 autoladers, autohouders, datakabels, screenprotectors, of bijvoorbeeld headsets voor iPhone 5.Heb je toch nog vragen over het kopen van een iPhone 5 hoesje, bescherming, smartphone accessoires, of iets anders?

Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij staan je graag te woord op telefoon nummer:
 
010 - 843 64 28

Stuur je liever een mailtje? Dat kan naar: info@telecomparts.nl wij doen ons uiterste best je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn!
 


Handig om te weten! 


Door het grote aanbod aan verschillende soorten iPhone 5 bescherm hoesjes, laders, en andere accessoires is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij hieronder een overzicht van de verschillende soorten hoesjes voor iPhone 5. Dit om je te kunnen helpen een gepaste keuze te maken voor een iPhone 5 hoesje. Ook vind je hieronder een uitleg over andere iPhone 5 accessoires. 

 

iPhone 5 Flip Case hoesje 


Eigenlijk zegt de naam van dit hoesje al vrij veel over het soort iPhone 5 hoesje, een flip case hoesje voor iPhone 5 is een hoesje waarin je je iPhone 5 vast klikt. Deze iPhone 5 bescherm hoesjes zijn voorzien van een front flip, welke horizontaal openklapt zorgt ervoor dat het touch-screen van je iPhone 5 beschermd blijft onder bijna alle omstandigheden. Er zijn zowel lederen flip hoesjes, als kunststof flip case hoesjes. 

 

iPhone 5 Book Style Case hoesje 

De Book Style hoesjes zijn een redelijk nieuw soort iPhone 5 hoesjes, de hoesjes gaan in tegenstelling tot een flip hoesje voor iPhone 5 niet horizontaal, maar verticaal open, te vergelijken met een boekje. In de meeste gevallen, is deze soort iPhone 5 hoes voorzien van handige vakjes voor bijvoorbeeld pasjes, of briefgeld.

 

iPhone 5 Siliconen / TPU hoesje

De Siliconen hoesjes voor iPhone 5, zijn hoesjes welke aan de achterkant van je iPhone 5 bevestigd worden. Bij dit soort iPhone 5 hoesjes, wordt alleen aan de achterkant, en de zijkanten van je iPhone 5 bescherming geboden. Bij dit soort iPhone 5 telefoon hoesjes, is het raadzaam een screenprotector te gebruiken voor het iPhone 5 touch-screen. 

 

iPhone 5 Insteek hoesje

De insteek hoesjes voor iPhone 5 zijn vrijwel de bekendste hoesjes voor smartphones. Bij een insteek hoesje voor iPhone 5, steek je – zoals de naam al zegt – je iPhone 5 in via de bovenzijde in het hoesje, deze kun je er gemakkelijk uithalen door middel van een trekkoord. Hierdoor heb je je iPhone 5 binnen een oogwenk uit het bescherm hoesje, wanneer je gebeld wordt, of je smartphone nodig heeft.

 

iPhone 5 Hard Case Hoesje 

Een hard case iPhone 5 hoesje, biedt net als een siliconen hoesje aan de achterkant van je iPhone 5 bescherming. Echter zijn de hard case hoesjes voor iPhone 5, vervaardigd uit hard kunststof. Mede hierdoor klikt u het iPhone 5 hoesje vast aan de achterkant van uw iPhone 5, bescherming aan de achterkant is hierdoor gewaarborgd. Ook bij deze soort hoes voor iPhone 5, raden wij aan een screen-protector te gebruiken ter bescherming van het iPhone 5 touch-screen. 

 

iPhone 5 Display Folie / Screen protector 

U wilt natuurlijk alle gedeeltes van uw iPhone 5 bescherming bieden, daarom is het dan ook raadzaam een screen protector display folie te gebruiken ter bescherming van het touch-screen van uw iPhone 5. De folies bestaan uit drie lagen, wanneer u deze aanbrengt dient u eerst het touch-screen goed stof-vrij te maken met het meegeleverde stofdoekje, en de onderste laag van de folie te verwijderen. 
 

Vervolgens kunt u de folie op het touch-screen van uw iPhone 5 bevestigen. De tweede stap is het glad maken, en het verwijderen van de luchtbelletjes onder de iPhone 5 bescherm folie.
Stap 3 is het verwijderen van de derde laag van de folie, wanneer deze verwijderd is, is het aanbrengen van de folie goed gelukt.

 

 TIP!: Gebruik een pinpas of creditcard om de luchtbelletjes goed te kunnen verwijderen! 

 

iPhone 5 Autolader

Natuurlijk wil je onder alle omstandigheden bereikbaar zijn, helaas denkt de iPhone 5 batterij daar wel eens anders over. Wanneer je op weg bent kun je je iPhone 5 opladen met een handige autolader. De meeste iPhone 5 autoladers hebben een vermogen van 1ampére, dat betekend dat de batterij extra snel wordt opgeladen. 
 

iPhone 5 Autohouder

Even snel een telefoontje plegen in de auto kan vast geen kwaad; maar een prent heb je zo aan uw broek hangen, bovendien gaat je veiligheid voor alles. Wij hebben dan ook verschillende iPhone 5 autohouders, zowel universeel als specifiek. Dit is handig wanneer je je iPhone 5 ook als navigatie gebruikt, en natuurlijk als je handsfree wilt bellen. 


 
 
 | Meer