FLIP CASES EN BESCHERM HOESJES SAMSUNG GALAXY ACE DUOS S6802
Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending NL & BE
  • access_time Vandaag besteld, morgen in huis *
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
Samsung Galaxy Ace Duos Hoesjes


Door het grote aanbod aan verschillende soorten Samsung Galaxy Ace Duos telefoon hoesjes, laders, en andere accessoires, is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij hieronder een overzicht van de verschillende soorten hoesjes voor Samsung Galaxy Ace Duos. Dit om je te kunnen helpen een gepaste keuze te maken voor een Samsung Galaxy Ace Duos hoesje. Ook vind je hieronder een uitleg over andere Samsung Galaxy Ace Duos accessoires.


Samsung Galaxy Ace Duos Flip case hoesje


Eigenlijk zegt de naam van dit hoesje al vrij veel over het soort Samsung Galaxy Ace Duos hoesje, een flip-case hoesje voor Samsung Galaxy Ace Duos is een hoesje waarin je je Samsung Galaxy Ace Duos vast klikt. Deze Samsung Galaxy Ace Duos bescherm hoesjes zijn voorzien van een front flip, welke horizontaal openklapt zorgt ervoor dat het touch-screen van je Samsung Galaxy Ace Duos beschermd blijft onder bijna alle omstandigheden. Er zijn zowel lederen flip case hoesjes, als kunststof flip case hoesjes.


Samsung Galaxy Ace Duos book style hoesje


De Book Style hoesjes zijn een redelijk nieuw soort Samsung Galaxy Ace Duos hoesjes, de hoesjes gaan in tegenstelling tot een flip case hoesje voor Samsung Galaxy Ace Duos niet horizontaal, maar verticaal open, te vergelijken met een boekje. In de meeste gevallen, is deze soort Samsung Galaxy Ace Duos hoes voorzien van handige vakjes voor bijvoorbeeld pasjes, of briefgeld.


Samsung Galaxy Ace Duos Siliconen / TPU hoesje


De Siliconen hoesjes voor Samsung Galaxy Ace Duos, zijn hoesjes welke aan de achterkant van je Samsung Galaxy Ace Duos bevestigd worden. Bij dit soort Samsung Galaxy Ace Duos hoesjes, wordt alleen aan de achterkant, en de zijkanten van je Samsung Galaxy Ace Duos bescherming geboden. Bij dit soort Samsung Galaxy Ace Duos telefoon hoesjes, is het raadzaam een screenprotector te gebruiken voor het Samsung Galaxy Ace Duos touch-screen.


Samsung Galaxy Ace Duos insteekhoesje


De insteek hoesjes voor Samsung Galaxy Ace Duos zijn vrijwel de bekendste hoesjes voor smartphones. Bij een insteek hoesje voor Samsung Galaxy Ace Duos, steek je – zoals de naam al zegt – je Samsung Galaxy Ace Duos in via de bovenzijde in het hoesje, deze kun je er gemakkelijk uithalen door middel van een trekkoord. Hierdoor heb je je Samsung Galaxy Ace Duos binnen een oogwenk uit het bescherm hoesje, wanneer je gebeld wordt, of je smartphone nodig heeft.


Samsung Galaxy Ace Duos hard case hoesje


Een hard case Samsung Galaxy Ace Duos hoesje, biedt net als een siliconen hoesje aan de achterkant van je Samsung Galaxy Ace Duos bescherming. Echter zijn de hard case hoesjes voor Samsung Galaxy Ace Duos, vervaardigd uit hard kunststof. Mede hierdoor klikt u het Samsung Galaxy Ace Duos hoesje vast aan de achterkant van uw Samsung Galaxy Ace Duos, bescherming aan de achterkant is hierdoor gewaarborgd. Ook bij deze soort hoes voor Samsung Galaxy Ace Duos, raden wij aan een screen-protector te gebruiken ter bescherming van het Samsung Galaxy Ace Duos touch-screen.


Samsung Galaxy Ace Duos screen protector


U wilt natuurlijk alle gedeeltes van uw Samsung Galaxy Ace Duos bescherming bieden, daarom is het dan ook raadzaam een screen protector display folie te gebruiken ter bescherming van het touch-screen van uw Samsung Galaxy Ace Duos. De folies bestaan uit drie lagen, wanneer u deze aanbrengt dient u eerst het touch-screen goed stof-vrij te maken met het meegeleverde stofdoekje, en de onderste laag van de folie te verwijderen.
Vervolgens kunt u de folie op het touch-screen van uw Samsung Galaxy Ace Duos bevestigen. De tweede stap is het glad maken, en het verwijderen van de luchtbelletjes onder de Samsung Galaxy Ace Duos bescherm folie. Stap 3 is het verwijderen van de derde laag van de folie, wanneer deze verwijderd is, is het aanbrengen van de folie goed gelukt.

 TIP: Gebruik een pinpas of creditcard om de luchtbelletjes goed te kunnen verwijderen! 


Samsung Galaxy Ace Duos autolader


Natuurlijk wil je onder alle omstandigheden bereikbaar zijn, helaas denkt de Samsung Galaxy Ace Duos batterij daar wel eens anders over. Wanneer je op weg bent kun je je Samsung Galaxy Ace Duos opladen met een handige autolader. De meeste Samsung Galaxy Ace Duos autoladers hebben een vermogen van 1ampére, dat betekend dat de batterij extra snel wordt opgeladen.


Samsung Galaxy Ace Duos autohouder


Even snel een telefoontje plegen in de auto kan vast geen kwaad; maar een prent heb je zo aan uw broek hangen, bovendien gaat je veiligheid voor alles. Wij hebben dan ook verschillende Samsung Galaxy Ace Duos autohouders, zowel universeel als specifiek. Dit is handig wanneer je je Samsung Galaxy Ace Duos ook als navigatie gebruikt, en natuurlijk als je handsfree wilt bellen.


| Meer