Samsung Galaxy Grand i9080 Accessoires 


Hieronder vind je alle Samsung Galaxy Grand i9080 bescherm hoesjes welke zeer gemakkelijk zonder extra order- of verzendkosten te bestellen zijn. 

Of je nu op zoek bent naar een lederen Samsung Galaxy Grand i9080 telefoon hoesje, of siliconen Samsung Galaxy Grand i9080 bescherming, bij Telecomparts.nl hebben wij alle Samsung Galaxy Grand i9080 hoesjes en cases overzichtelijk op een rij gezet zodat je gemakkelijk kunt zoeken, en zo snel mogelijk in het bezit bent van jouw nieuwe bescherm hoesje voor Samsung Galaxy Grand i9080! 

De Cases voor Samsung Galaxy Grand i9080 worden – indien je voor 17:30 besteld, en betaald- dezelfde werkdag nog verzonden! Dit geldt natuurlijk ook voor accessoires voor andere smartphones.
Heb je toch nog vragen over het kopen van een Samsung Galaxy Grand i9080 hoesje, bescherming, andere smartphone accessoires, of geheel iets anders? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij staan je graag te woord op telefoon nummer: 0229 27 04 84

Stuur je liever een mailtje? Dan kan dat ook naar e-mailadres: info@telecomparts.nlInformatie over accessoires voor de Samsung Galaxy Grand i9080


Door het grote aanbod aan verschillende soorten Samsung Galaxy Grand i9080 telefoon hoesjes, laders, en andere accessoires, is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij hieronder een overzicht van de verschillende soorten hoesjes voor Samsung Galaxy Grand i9080. Dit om je te kunnen helpen een gepaste keuze te maken voor een Samsung Galaxy Grand i9080 hoesje. Ook vind je hieronder een uitleg over andere Samsung Galaxy Grand i9080 accessoires.


Samsung Galaxy Grand i9080 Flip style hoesje

Eigenlijk zegt de naam van dit hoesje al vrij veel over het soort Samsung Galaxy Grand i9080 hoesje, een flip-style hoesje voor Samsung Galaxy Grand i9080 is een hoesje waarin je je Samsung Galaxy Grand i9080 vast klikt. Deze Samsung Galaxy Grand i9080 bescherm hoesjes zijn voorzien van een front flip, welke horizontaal openklapt zorgt ervoor dat het touch-screen van je Samsung Galaxy Grand i9080 beschermd blijft onder bijna alle omstandigheden. Er zijn zowel lederen flip hoesjes, als kunststof flip hoesjes.
 

Samsung Galaxy Grand i9080 book style hoesje


De Book Style hoesjes zijn een redelijk nieuw soort Samsung Galaxy Grand i9080 hoesjes, de hoesjes gaan in tegenstelling tot een flip hoesje voor Samsung Galaxy Grand i9080 niet horizontaal, maar verticaal open, te vergelijken met een boekje. In de meeste gevallen, is deze soort Samsung Galaxy Grand i9080 hoes voorzien van handige vakjes voor bijvoorbeeld pasjes, of briefgeld.


Samsung Galaxy Grand i9080 Siliconen / TPU hoesje

De Siliconen hoesjes voor Samsung Galaxy Grand i9080, zijn hoesjes welke aan de achterkant van je Samsung Galaxy Grand i9080 bevestigd worden. Bij dit soort Samsung Galaxy Grand i9080 hoesjes, wordt alleen aan de achterkant, en de zijkanten van je Samsung Galaxy Grand i9080 bescherming geboden. Bij dit soort Samsung Galaxy Grand i9080 telefoon hoesjes, is het raadzaam een screenprotector te gebruiken voor het Samsung Galaxy Grand i9080 touch-screen.


Samsung Galaxy Grand i9080 insteekhoesje

De insteek hoesjes voor Samsung Galaxy Grand i9080 zijn vrijwel de bekendste hoesjes voor smartphones. Bij een insteek hoesje voor Samsung Galaxy Grand i9080, steek je – zoals de naam al zegt – je Samsung Galaxy Grand i9080 in via de bovenzijde in het hoesje, deze kun je er gemakkelijk uithalen door middel van een trekkoord. Hierdoor heb je je Samsung Galaxy Grand i9080 binnen een oogwenk uit het bescherm hoesje, wanneer je gebeld wordt, of je smartphone nodig heeft.


Samsung Galaxy Grand i9080 hard case hoesje

Een hard case Samsung Galaxy Grand i9080 hoesje, biedt net als een siliconen hoesje aan de achterkant van je Samsung Galaxy Grand i9080 bescherming. Echter zijn de hard case hoesjes voor Samsung Galaxy Grand i9080, vervaardigd uit hard kunststof. Mede hierdoor klikt u het Samsung Galaxy Grand i9080 hoesje vast aan de achterkant van uw Samsung Galaxy Grand i9080, bescherming aan de achterkant is hierdoor gewaarborgd. Ook bij deze soort hoes voor Samsung Galaxy Grand i9080, raden wij aan een screen-protector te gebruiken ter bescherming van het Samsung Galaxy Grand i9080 touch-screen.

 

Samsung Galaxy Grand i9080 screen protector

U wilt natuurlijk alle gedeeltes van uw Samsung Galaxy Grand i9080 bescherming bieden, daarom is het dan ook raadzaam een screen protector display folie te gebruiken ter bescherming van het touch-screen van uw Samsung Galaxy Grand i9080. De folies bestaan uit drie lagen, wanneer u deze aanbrengt dient u eerst het touch-screen goed stof-vrij te maken met het meegeleverde stofdoekje, en de onderste laag van de folie te verwijderen.
Vervolgens kunt u de folie op het touch-screen van uw Samsung Galaxy Grand i9080 bevestigen. De tweede stap is het glad maken, en het verwijderen van de luchtbelletjes onder de Samsung Galaxy Grand i9080 bescherm folie. Stap 3 is het verwijderen van de derde laag van de folie, wanneer deze verwijderd is, is het aanbrengen van de folie goed gelukt.

 TIP: Gebruik een pinpas of creditcard om de luchtbelletjes goed te kunnen verwijderen!


Samsung Galaxy Grand i9080 autolader

Natuurlijk wil je onder alle omstandigheden bereikbaar zijn, helaas denkt de Samsung Galaxy Grand i9080 batterij daar wel eens anders over. Wanneer je op weg bent kun je je Samsung Galaxy Grand i9080 opladen met een handige autolader. De meeste Samsung Galaxy Grand i9080 autoladers hebben een vermogen van 1ampére, dat betekend dat de batterij extra snel wordt opgeladen.


Samsung Galaxy Grand i9080 autohouder

Even snel een telefoontje plegen in de auto kan vast geen kwaad; maar een prent heb je zo aan uw broek hangen, bovendien gaat je veiligheid voor alles. Wij hebben dan ook verschillende Samsung Galaxy Grand i9080 autohouders, zowel universeel als specifiek. Dit is handig wanneer je je Samsung Galaxy Grand i9080 ook als navigatie gebruikt, en natuurlijk als je handsfree wilt bellen.

 | Meer