Accessoires voor LG Optimus G Pro F240


Hieronder vind je alle LG Optimus G Pro bescherm hoesjes / accessoires welke zeer gemakkelijk zonder extra order- of verzendkosten te bestellen zijn. 

Of je nu op zoek bent naar een lederen LG Optimus G Pro telefoon hoesje, of siliconen LG Optimus G Pro bescherming, bij Telecomparts.nl hebben wij alle LG Optimus G Pro hoesjes en cases overzichtelijk op een rij gezet zodat je gemakkelijk kunt zoeken, en zo snel mogelijk in het bezit bent van jouw nieuwe bescherm hoesje voor LG Optimus G Pro! 

De Cases voor LG Optimus G Pro worden – indien je voor 17:30 besteld, en betaald- dezelfde werkdag nog verzonden! Dit geldt natuurlijk ook voor accessoires voor andere smartphones.
Heb je toch nog vragen over het kopen van een LG Optimus G Pro hoesje, bescherming, andere smartphone accessoires, of geheel iets anders? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij staan je graag te woord op telefoon nummer: 0229 27 04 84

Stuur je liever een mailtje? Dan kan dat ook naar e-mailadres: info@telecomparts.nlInformatie over accessoires voor LG Optimus G Pro


Door het grote aanbod aan verschillende soorten LG Optimus G Pro telefoon
hoesjes, laders, en andere accessoires, is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij hieronder een overzicht van de verschillende soorten hoesjes voor LG Optimus G Pro. Dit om je te kunnen helpen een gepaste keuze te maken voor een LG Optimus G Pro hoesje. Ook vind je hieronder een uitleg over andere LG Optimus G Pro accessoires.


LG Optimus G Pro Flip style hoesje

Eigenlijk zegt de naam van dit hoesje al vrij veel over het soort LG Optimus G Pro hoesje, een flip-style hoesje voor LG Optimus G Pro is een hoesje waarin je je LG Optimus G Pro vast klikt. Deze LG Optimus G Pro bescherm hoesjes zijn voorzien van een front flip, welke horizontaal openklapt zorgt ervoor dat het touch-screen van je LG Optimus G Pro beschermd blijft onder bijna alle omstandigheden. Er zijn zowel lederen flip hoesjes, als kunststof flip hoesjes.
 


LG Optimus G Pro book style hoesje

De Book Style hoesjes zijn een redelijk nieuw soort LG Optimus G Pro hoesjes, de hoesjes gaan in tegenstelling tot een flip hoesje voor LG Optimus G Pro niet horizontaal, maar verticaal open, te vergelijken met een boekje. In de meeste gevallen, is deze soort LG Optimus G Pro hoes voorzien van handige vakjes voor bijvoorbeeld pasjes, of briefgeld.


LG Optimus G Pro Siliconen / TPU hoesje

De Siliconen hoesjes voor LG Optimus G Pro, zijn hoesjes welke aan de achterkant van je LG Optimus G Pro bevestigd worden. Bij dit soort LG Optimus G Pro hoesjes, wordt alleen aan de achterkant, en de zijkanten van je LG Optimus G Pro bescherming geboden. Bij dit soort LG Optimus G Pro telefoon hoesjes, is het raadzaam een screenprotector te gebruiken voor het LG Optimus G Pro touch-screen.


LG Optimus G Pro insteekhoesje

De insteek hoesjes voor LG Optimus G Pro zijn vrijwel de bekendste hoesjes voor smartphones. Bij een insteek hoesje voor LG Optimus G Pro, steek je – zoals de naam al zegt – je LG Optimus G Pro in via de bovenzijde in het hoesje, deze kun je er gemakkelijk uithalen door middel van een trekkoord. Hierdoor heb je je LG Optimus G Pro binnen een oogwenk uit het bescherm hoesje, wanneer je gebeld wordt, of je smartphone nodig heeft.


LG Optimus G Pro hard case hoesje

Een hard case LG Optimus G Pro hoesje, biedt net als een siliconen hoesje aan de achterkant van je LG Optimus G Pro bescherming. Echter zijn de hard case hoesjes voor LG Optimus G Pro, vervaardigd uit hard kunststof. Mede hierdoor klikt u het LG Optimus G Pro hoesje vast aan de achterkant van uw LG Optimus G Pro, bescherming aan de achterkant is hierdoor gewaarborgd. Ook bij deze soort hoes voor LG Optimus G Pro, raden wij aan een screen-protector te gebruiken ter bescherming van het LG Optimus G Pro touch-screen.

 

LG Optimus G Pro screen protector

U wilt natuurlijk alle gedeeltes van uw LG Optimus G Pro bescherming bieden, daarom is het dan ook raadzaam een screen protector display folie te gebruiken ter bescherming van het touch-screen van uw LG Optimus G Pro. De folies bestaan uit drie lagen, wanneer u deze aanbrengt dient u eerst het touch-screen goed stof-vrij te maken met het meegeleverde stofdoekje, en de onderste laag van de folie te verwijderen.
Vervolgens kunt u de folie op het touch-screen van uw LG Optimus G Pro bevestigen. De tweede stap is het glad maken, en het verwijderen van de luchtbelletjes onder de LG Optimus G Pro bescherm folie. Stap 3 is het verwijderen van de derde laag van de folie, wanneer deze verwijderd is, is het aanbrengen van de folie goed gelukt.

 TIP: Gebruik een pinpas of creditcard om de luchtbelletjes goed te kunnen verwijderen!


LG Optimus G Pro autolader

Natuurlijk wil je onder alle omstandigheden bereikbaar zijn, helaas denkt de LG Optimus G Pro batterij daar wel eens anders over. Wanneer je op weg bent kun je je LG Optimus G Pro opladen met een handige autolader. De meeste LG Optimus G Pro autoladers hebben een vermogen van 1ampére, dat betekend dat de batterij extra snel wordt opgeladen.
 

LG Optimus G Pro autohouder

Even snel een telefoontje plegen in de auto kan vast geen kwaad; maar een prent heb je zo aan uw broek hangen, bovendien gaat je veiligheid voor alles. Wij hebben dan ook verschillende LG Optimus G Pro autohouders, zowel universeel als specifiek. Dit is handig wanneer je je LG Optimus G Pro ook als navigatie gebruikt, en natuurlijk als je handsfree wilt bellen. | Meer