Blackberry Z10 Accessoires 

Hieronder vind je alle Blackberry Z10 bescherm hoesjes welke zeer gemakkelijk zonder extra order- of verzendkosten te bestellen zijn. 

Of je nu op zoek bent naar een lederen Blackberry Z10 telefoon hoesje, of siliconen Blackberry Z10 bescherming, bij Telecomparts.nl hebben wij alle Blackberry Z10 hoesjes en cases overzichtelijk op een rij gezet zodat je gemakkelijk kunt zoeken, en zo snel mogelijk in het bezit bent van jouw nieuwe bescherm hoesje voor Blackberry Z10! 

De Cases voor Blackberry Z10 worden – indien je voor 17:30 besteld, en betaald- dezelfde werkdag nog verzonden! Dit geldt natuurlijk ook voor accessoires voor andere smartphones.
Heb je toch nog vragen over het kopen van een Blackberry Z10 hoesje, bescherming, andere smartphone accessoires, of geheel iets anders? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij staan je graag te woord op telefoon nummer: 0229 27 04 84

Stuur je liever een mailtje? Dan kan dat ook naar e-mailadres: info@telecomparts.nl


Informatie over accessoires voor de Blackberry Z10


Door het grote aanbod aan verschillende soorten Blackberry Z10 telefoon hoesjes, laders, en andere accessoires, is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij hieronder een overzicht van de verschillende soorten hoesjes voor Blackberry Z10. Dit om je te kunnen helpen een gepaste keuze te maken voor een Blackberry Z10 hoesje. Ook vind je hieronder een uitleg over andere Blackberry Z10 accessoires.


Blackberry Z10 Flip style hoesje

Eigenlijk zegt de naam van dit hoesje al vrij veel over het soort Blackberry Z10 hoesje, een flip-style hoesje voor Blackberry Z10 is een hoesje waarin je je Blackberry Z10 vast klikt. Deze Blackberry Z10 bescherm hoesjes zijn voorzien van een front flip, welke horizontaal openklapt zorgt ervoor dat het touch-screen van je Blackberry Z10 beschermd blijft onder bijna alle omstandigheden. Er zijn zowel lederen flip hoesjes, als kunststof flip hoesjes.
 

Blackberry Z10 book style hoesje


De Book Style hoesjes zijn een redelijk nieuw soort Blackberry Z10 hoesjes, de hoesjes gaan in tegenstelling tot een flip hoesje voor Blackberry Z10 niet horizontaal, maar verticaal open, te vergelijken met een boekje. In de meeste gevallen, is deze soort Blackberry Z10 hoes voorzien van handige vakjes voor bijvoorbeeld pasjes, of briefgeld.


Blackberry Z10 Siliconen / TPU hoesje

De Siliconen hoesjes voor Blackberry Z10, zijn hoesjes welke aan de achterkant van je Blackberry Z10 bevestigd worden. Bij dit soort Blackberry Z10 hoesjes, wordt alleen aan de achterkant, en de zijkanten van je Blackberry Z10 bescherming geboden. Bij dit soort Blackberry Z10 telefoon hoesjes, is het raadzaam een screenprotector te gebruiken voor het Blackberry Z10 touch-screen.


Blackberry Z10 insteekhoesje

De insteek hoesjes voor Blackberry Z10 zijn vrijwel de bekendste hoesjes voor smartphones. Bij een insteek hoesje voor Blackberry Z10, steek je – zoals de naam al zegt – je Blackberry Z10 in via de bovenzijde in het hoesje, deze kun je er gemakkelijk uithalen door middel van een trekkoord. Hierdoor heb je je Blackberry Z10 binnen een oogwenk uit het bescherm hoesje, wanneer je gebeld wordt, of je smartphone nodig heeft.


Blackberry Z10 hard case hoesje

Een hard case Blackberry Z10 hoesje, biedt net als een siliconen hoesje aan de achterkant van je Blackberry Z10 bescherming. Echter zijn de hard case hoesjes voor Blackberry Z10, vervaardigd uit hard kunststof. Mede hierdoor klikt u het Blackberry Z10 hoesje vast aan de achterkant van uw Blackberry Z10, bescherming aan de achterkant is hierdoor gewaarborgd. Ook bij deze soort hoes voor Blackberry Z10, raden wij aan een screen-protector te gebruiken ter bescherming van het Blackberry Z10 touch-screen.

 

Blackberry Z10 screen protector

U wilt natuurlijk alle gedeeltes van uw Blackberry Z10 bescherming bieden, daarom is het dan ook raadzaam een screen protector display folie te gebruiken ter bescherming van het touch-screen van uw Blackberry Z10. De folies bestaan uit drie lagen, wanneer u deze aanbrengt dient u eerst het touch-screen goed stof-vrij te maken met het meegeleverde stofdoekje, en de onderste laag van de folie te verwijderen.
Vervolgens kunt u de folie op het touch-screen van uw Blackberry Z10 bevestigen. De tweede stap is het glad maken, en het verwijderen van de luchtbelletjes onder de Blackberry Z10 bescherm folie. Stap 3 is het verwijderen van de derde laag van de folie, wanneer deze verwijderd is, is het aanbrengen van de folie goed gelukt.

 TIP: Gebruik een pinpas of creditcard om de luchtbelletjes goed te kunnen verwijderen!


Blackberry Z10 autolader

Natuurlijk wil je onder alle omstandigheden bereikbaar zijn, helaas denkt de Blackberry Z10 batterij daar wel eens anders over. Wanneer je op weg bent kun je je Blackberry Z10 opladen met een handige autolader. De meeste Blackberry Z10 autoladers hebben een vermogen van 1ampére, dat betekend dat de batterij extra snel wordt opgeladen.


Blackberry Z10 autohouder

Even snel een telefoontje plegen in de auto kan vast geen kwaad; maar een prent heb je zo aan uw broek hangen, bovendien gaat je veiligheid voor alles. Wij hebben dan ook verschillende Blackberry Z10 autohouders, zowel universeel als specifiek. Dit is handig wanneer je je Blackberry Z10 ook als navigatie gebruikt, en natuurlijk als je handsfree wilt bellen.
 | Meer