Huawei Hoesjes, Cases of Accessoires.

Je nieuwe Huawei beschermen met een accessoire is van groot belang om het toestel zo lang mogelijk mooi te houden. Een displayfolie voor Huawei kan daarbij helpen, maar ook een Huawei Hoesje, bookcover, flipcover of walletcase is geen overbodige luxe.
Je zit nooit met een lege batterij, als je een autolader of externe lader aanschaft. Ook voor een autohouder, headset of datakabel ben je bij ons aan het juiste adres.Wanneer je bestelling op werkdagen vóór 17:30 besteld en betaald is, wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Huawei Hoesjes 

Huawei Ascend Bescherming

De Huawei smartphones zijn van de één op de andere dag super populair geworden, natuurlijk wilt u uw Huawei bescherming bieden zodat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben, daarom hebben wij ons best gedaan zoveel mogelijk hoesjes te verzamelen waaruit u kunt kiezen. 

Bookcover Huawei Walletcase

Een Huawei bookcase beschermt zowel de voor- als achterkant van uw Huawei, de stevige kunststof randen waar uw Huawei in vastklikt zorgt ervoor dat het toestel goed vast blijft zitten als u deze in uw zak of tas opbergt. De magneetsluiting en de flap zorgen er tevens voor dat het hoesje niet zomaar open gaat, of het touch-screen beschadigd. De meeste book-cases hebben de mogelijkheid pasjes of briefgeld er in op te bergen.
 

Flip cover Huawei Hoesje Flip Case 

Een Huawei flipcover is voorzien van een backcover waarin de Huawei vast klikt, daar aan vast zit een beschermende flap, deze gaat naar beneden open, en kan afgesloten worden door middel van een handige magnetische sluiting, geen gedoe met drukknopen of klittenband.

Dezelfde flap zorgt er tevens voor dat het touchscreen van uw Huawei niet beschadigd wanneer deze opgeborgen zit in uw tas, doordat bijvoorbeeld uw sleutels erlangs gaan. Een Huawei flipcase hoesje biedt de bescherming die uw toestel nodig heeft, en bovendien blijven alle functies toegankelijk. 


Contact Telecomparts.nl

Een snelle service en kwaliteit vinden wij belangrijk. Wanneer uw op werkdagen vóór 17:30 uur uw Huawei Hoesje of Accessoire bestelt en betaalt, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden, en heeft u deze in de meeste gevallen de volgende dag in huis.

Bij TelecomParts.nl is de verzending van uw Huawei telefoon hoesje gratis, de prijs die u ziet bij het product is de prijs die u betaald.

Bovendien hebben wij verschillende betaalmethodes waar uit u kunt kiezen, u kiest dus zelf welke methode u het makkelijkst vindt. Voor overige vragen over de verschillende Huawei hoesjes en accessoires kunt u telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar onderstaand e-mail adres:

E: info@telecomparts.nl
T: 0251-222735

Huawei hoesjes| Meer