Motorola Moto G Hoesjes en Cases

Bescherm je nieuwe Motorola Moto G met een flipcase, bookcover, of heeft u toch liever een TPU Rubber Motorola Moto G hoesje? Wij hebben ons best gedaan zoveel mogelijk Moto G hoesjes te vinden waar uit u kunt kiezen.
Bestel&Betaal je je nieuwe hoesje op werkdagen vóór 17h30? dan heb je deze in de meeste gevallen de volgende dag in huis! 

Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending NL & BE
  • access_time Vandaag besteld, morgen in huis *
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Gratis verzending NL & BE
  • access_time Vandaag besteld, morgen in huis *
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Motorola Moto G Hoesjes en Cases

Nu Motorola met zijn Motorola Moto G weer terug is in de smartphone markt, zijn er natuurlijk ook hoesjes nodig om deze te beschermen, hier onder vind je een uitleg over de verschillende Motorola Moto G hoesjes, zodat het makkelijker is een keuze te maken uit de verschillende soorten Motorola Moto G hoesjes. 

Flip Case Motorola Moto G Hoesje 

Klik uw Motorola Moto G in de kunststof houder vast, en u heeft er geen omkijken meer naar. De stevige kunststof houder zorgt voor bescherming aan de achterzijde, en de flap die hier aan is bevestigd zorgt ervoor dat het display beschermt wordt wanneer deze in uw jas of tas zit. Er zijn uitsparingen in het Motorola Moto G hoesje verwerkt, zodat u het toestel niet uit het hoesje hoeft te halen om deze optimaal te kunnen gebruiken. 

Bookcover Motorola Moto G Case 

Ook bij een Motorola Moto G bookcase wordt het toestel in een kunststof cover geklikt, echter gaat bij de flipcover de flap naar beneden open, maar bij de Motorola Moto G wallet case gaat het als een boekje open. Het bijkomende voordeel aan een wallet case is dat in de meeste gevallen vakjes zijn verwerkt waar in u pasjes en briefgeld kunt opbergen. Sommige bookcase Motorola Moto G hoesjes hebben een functie waarbij u het toestel in landscape stand kunt neerzetten waarmee u bijvoorbeeld filmpjes kunt kijken.


Motorola Moto G Rubber Siliconen Hoesje 

Een rubber Motorola Moto G hoesje beschermt de achterzijde, en de zijkant van uw toestel. Daarnaast zorgt het materiaal dat uw toestel wat stroever is waardoor deze minder gemakkelijk uit uw handen of van een gladde oppervlakte zal glijden. Dit soort Motorola Moto G hoesjes worden ook wel TPU cases genoemt, het materiaal is erg prettig in gebruik en heeft een voortreffelijke slijtvastheid. 

Displayfolie Motorola Moto G Screenprotector

Het meest belangrijke onderdeel van uw Motorola Moto G wordt meestal het minst goed beschermt, dat is vreemd want zonder het display is uw motorola moto g nergens. Zorg ervoor dat er geen vervelende krassen of vieze vingerafdrukken op uw scherm komen door gebruik te maken van een Motorola Moto G screenprotector, gemakkelijk aan te brengen en wordt geleverd in combinatie met een handig stofdoekje. 
 

Aanbiedingen Telecomparts.nl

Wij hebben verschillende aanbiedingen voor Motorola Moto G hoesjes, zo kunt u wanneer u een hoesje aanschaft 2 displayfolies voor Motorola Moto G bij bestellen voor €2,95 i.p.v. €4,95, of een auto- of oplader voor €4,95 i.p.v. €9,95! 

Mocht u nog vragen hebben over de Motorola Moto G hoesjes, of wilt er iets niet lukken bij het bestellen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice:

E: info@telecomparts.nl
T: 0251-222735

 | Meer