(Artikelnr: 2xFolie-s5360)

2x Screen Protector / Display Folie Samsung Galaxy Y S5360

Natuurlijk wilt u uw toestel zo lang mogelijk krasvrij houden, en het liefst alle gedeeltes van uw toestel bescherming bieden, daarom is het raadzaam een screen protector/display folie te gebruiken ter bescherming van het touch-screen van uw toestel.


Hieronder vindt u informatie over het aanbrengen van de screenprotector/displayfolie.


Voordat u begint met het aanbrengen van de display folie /screenprotector dient u het touch-screen zo goed mogelijk stof- en vetvrij te maken met het speciale stofdoekje, welke meegeleverd wordt bij de display folies / screenprotectors.

Stap 1:

De screen protector/display folies bestaan uit totaal drie lagen, de onderste laag is gemarkeerd met nummer “1” deze laag dient er dan ook als eerst van af gehaald te worden.
Als het display / touch screen goed stof- en vetvrij is gemaakt, kunt u de eerste ( onderste laag ) verwijderen, en de folie voorzichtig op het display/touch-screen van uw toestel bevestigen.

Stap 2:

De tweede stap is het glad en eventueel vrijmaken van luchtbelletjes. Het is mogelijk dat er na het plaatsen tóch wat luchtbelletjes onder de screenprotector/displayfolie zijn gekomen, dit kunt u gemakkelijk weghalen door met het doekje de luchtbelletjes voorzichtig weg te “drukken”.

Stap 3:

Als alles goed gelukt is zit de folie nu zonder luchtbelletjes op het display van uw toestel, u kunt nu de bovenste laagis het verwijderen van de derde laag van de folie, wanneer deze verwijderd is, is het aanbrengen van de folie goed gelukt.


TIP: Gebruik een pinpas of creditcard om de luchtbelletjes goed te kunnen verwijderen!
 

Inhoud bevat:
  • 2x screenprotector/displayfolie
  • 2x vet-/stofdoekje

| Meer

Informatie:
Merk
: Case-Smart
Maat
: Samsung Galaxy Y S5360
Soort
: Screen Protector / Display Folie
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 5,95 € 4,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

2xFolie-s5360 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 17:30 besteld, zelfde dag Verzonden

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews